Live Your Dreams

Saker jag drömmer om

Smarta vanor för ett ständigt fläckfritt hem

De allra flesta av oss drömmer om att ha ett hem som alltid är välstädat och fräscht. Vi sneglar avundsjukt på andra och undrar lite över hur de kan ha tid att alltid ha det så fint! Dock är det inte så svårt att få det fint och fräscht. Det gäller bara att lägga till sig med goda vanor så att säga. Det man kan börja med, det är att aldrig skapa klädhögar. Ofta kan man ju annars slänga de gamla kläderna på stolen jämte sängen, eller på golvet. Det går lika snabbt att lägga dem i tvättkorgen. Samma sakk, undvik även att ha högar med prylar i varje rum, se till att alla saker har sin plats och sätt tillbaka dem dit!

Bra vanor att ta till dig

En annan bra vana att göra är att alltid snabbt torka av handfatet i badrummet. Det kan du göra under tiden du borstar dina tänder. Se även till att alltid bädda sängen, varje dag, gärna direkt då du kliver upp. Att plocka lite då och då, ofta är även det bra. Att göra så att säga en 5-minuters städning lite då och dåå.

Det är inte fel att även vädra hemma då och då, det minst en gång per vecka, det känns genast fräschare. Sen, inred städvänligt. Ju enklare det är att städa, desto oftare kommer du göra det. Sist, men inte minst, varför inte satsa på hemstädning via städfirma? På www.stadcompaniet.se hittar du en bra sådan. 

14 Aug 2020