Live Your Dreams

Saker jag drömmer om

Drömmar om en bra hälsa

Att ha en bra hälsa är viktigt för alla människor. Många når inte den drömmen när livet kommer emellan när sjukdomar eller skador inträffar. En vanlig sjukdom som ofta inträffar är att man drabbas av reumatism. 1 miljon svenskar har reumatism och med detta följer många hälsobesvär.

Hjälpmedel för att nå drömmen

Många av dessa människor har en dröm om att få bli frisk igen. Tyvärr är denna sjukdom kronisk så det är något man får lära sig att leva med. Det finns dock olika hjälpmedel att investera i för att förbättra livskvalitén. För att kunna öka livskvalitén så är det viktigt att ta små steg i taget och utvärdera hur det fungerar. Att använda ett hjälpmedel som käpp kan göra att man gå längre och bli friskare och få bättre hälsa.

På Reuma Shop så finns det många hjälpmedel som kan hjälpa dig som vill ha bättre hälsa. Här finns allt vad en reumatiker kan behöva i livet för att kunna följa sin dröm såsom hjälpmedel, kosttillskott, träning, smärtlindringsprodukter och skydd som Back on track. Vi ger även tips som alla sjuka och personer med funktionsnedsättningar kan ha nytta av för att kunna följa sin dröm om att få bättre hälsa.

20 Feb 2016