Live Your Dreams

Saker jag drömmer om

Drömmen om något eget

Jag har en dröm och det är att driva något eget. Ett hotell, eller en butik, eller kanske ett café. Jag har inte riktigt bestämt mig för exakt vad just jag skulle kunna tänka mig att göra, men att det ska vara något eget, det vet jag. Om man driver en egen rörelse så måste man dock se till att man har ett bra betalningssystem och ett kassasystem. På kassasystem.me finns det ett som verkar bra. De som har dessa kassaregister heter Ancon och de har funnits sedan 1984, fast ändrat inriktning på vad de erbjuder sedan dess. De startade med att erbjuda konsulttjänster inom data. Nu är det kassaregister som gäller.

Allt i ett paket

Om jag startat något eget, så kan jag gå ut på kassaregister.me och skaffa mig ett kassaregister som heter Ancon All Inclusive och innefattar:

Hårdvaran har garantier och de byter ut delar eller hela om något går sönder. Den mjukvara som används ingår och man får dessutom fria uppdateringar. Sedan har de support, dygnet runt och året runt. Man kanske ska göra slag i saken och starta något eget?

Kassaregister som krav

Tidigare har man kunnat bedriva viss handel utan att ha någon form av kassaregister så som torghandel och marknader. Nu har det dock kommit en lag som säger att alla måste ha ett kassasystem för att allt ska gå rätt till. På DN.se kan du läsa mer om detta!

22 Feb 2019