Live Your Dreams

Saker jag drömmer om

Drömmer om att sluta röka!

Jag har varit rökare, jag vet inte hur länge. Jag vill gärna sluta, men det har inte gått särskilt bra med det får jag lov att erkänna. Det är svårt att låta bli, särskilt till kaffet, eller när man dricker vin. Dock vet jag att det är dags att ta tag i detta. Dels för hälsans skull, så väl som ekonomin. Priset på cigaretterna bara ökar, hela tiden! Jag har läst lite om elektroniska cigaretter. Det verkar som att det skulle vara ett alternativ. Jag vet i alla fall att plåster, och sugtabletter, det funkar inte, i alla fall inte för mig! Så jag har bestämt mig för att köpa elektroniska cigaretter, och gå över till att bara e-röka!

Köpa el-cigg på nätet

Hittade en sida, EQCigs.se heter den. Där har de flera olika modeller av e-cigaretter. Så har tänkt att jag kanske ska köpa ett startpaket. Det kostar ju en del att göra det, men man får med allt man behöver, samt att med tanke på vad vanliga cigaretter ändå kostar så är det värt det! 

En e-cigg består av ett batteri, ett filter med rökvätska även kallad e-juice, samt ett värme element. Dessa e-cigaretter kan se ut på en mängd olika sätt, och finnsi olika storlekar. När man tar ett bloss så aktiveras e-ciggen och vätskan som är i värms upp och det bildas en slags ånga. Det går tydligen att beställa olika nikotinhalter samt välja om man vill ha vanlig smak eller mint, eller andra smaker.

11 Jan 2018