Live Your Dreams

Saker jag drömmer om

En dröm jag redan uppfyllt

En dröm jag hade för längre sedan, det var att testa på fiske i Mörrumsån. Det fick jag förverkligat nu i sommar. Jag och ett par vänner åkte dit och stannade över flera dagar. Jag kanske inte är världens bästa flugfiskare, men jag lyckades få ett par laxar i alla fall. Mörrumsån, ligger i Blekinge och detta är ett perfekt ställe för flugfiske. Lax och öring är det vanligaste i fiskväg. Vi bokade boende på Mörrum River Lodge, som är placerad precis bredvid Mörrumsån och som tidigare var ett rökeri. Nu för tiden är det en fiskelodge, som samlar många människor som har samma intresse, att fiska.

Bo bekvämt

Jag rekommenderar alla att bo på Mörrum River Lodge De har bevarat arkitekturen från förr, så detta är verkligen ett vackert ställe att vara på. Själva boendet känns faktiskt väldigt lyxigt, de har jättesköna sängar, goda frukostar samt att det finns en mängd aktiviteter att göra här, utöver att fiska.

Fiska året om

Det går att fiska nästan året runt:

Jag kommer definitivt att åka hit igen, då det är ett bra ställe att fiska på och man får känna lugnet ett par dagar. Att åka själv går även det helt utmärkt, för alltid träffar man på likasinnade personer som gillar att fiska och man kan få tips och råd av dem som kan mer än en själv.

30 Oct 2015