Live Your Dreams

Saker jag drömmer om

Gör företagandet enklare

Ju enklare lösningar man lyckas tillskansa sig i livet, desto skönare blir det att leva. Det betyder såklart inte att alla enkla lösningar är lätta att få till stånd, men om man lyckas så har man vunnit väldigt mycket. När det gäller företagande så är bokföringen, fakturaadministrationen och dylika arbeten både tidskrävande, osäkert och komplicerat för många, även om de är bra på företagandets andra bitar. Då kan man dra stor nytta av factoringtjänster som att sälja sina fakturor till exempel.

Invoice.se är ett factoringbolag som erbjuder tjänster till företag - stora som små. Det är ett flexibel factoringbolag som anpassar sig efter varje företags unika behov. Man kan välja att köpa alla tjänster eller bara någon enstaka, det är ett smart upplägg som väldigt många företag, om inte alla, kan dra stor nytta av och faktiskt öka omsättningen tack vare - samtidigt som de slipper besvärliga processer.

Många fördelar med att sälja fakturor

Det är enkelt att sälja fakturor till invoice.se. En stor fördel med att sälja fakturor är att man slipper vänta på inkomsterna. Man får betalt för sin faktura inom loppet av några dagar och skulle kunden längre fram strula med inbetalningen så ligger ansvaret för indrivning på invoice.se eftersom de övertagit fakturan med allt det innebär. Man slipper bekymmer, helt enkelt!

Utöver fakturaköp så erbjuder invoice.se hjälp med all typ av administration som rör ditt företag som fakturabelåning, fakturaservice och inkasso. Särskilt inkassoservicen är till stor hjälp om man är ett litet, kämpande företag.

Varför göra det svårare än det behöver vara?

1 Aug 2016