Live Your Dreams

Saker jag drömmer om

Haft en härlig helg i Göteborg

I helgen som var, alltså förra helgen, så var jag i Göteborg och besökte en kompis som flyttat dit. Hon har bott där ett bra tag nu, men jag har inte kunna åka för att hälsa på henne förrän nu då. Så jag tog tåget dit och stannade hela helgen. Hon hade ordnat så fint på fredagen med mys med kaffedrinkar och gott att äta och vi satt uppe till långt in på natten och pratade. Sedan fick vi gå och lägga oss, för hon hade bokat vaxning Göteborg via Timecenter åt oss båda. Utöver vaxning även ett besök hos massören! Så det blev vaxning av benen för min del. Smart med Timecenter för övrigt, att hitta salonger via.

Mysig lördag

Efter vårt salongbesök och vår massage så tog vi en tur på Nordstan bland annat för att kolla affärer och för att äta lunch. Vädret börjar ju påminna om vår nu, så det var perfekt att gå på stan faktiskt. Sen åkte vi spårvagnen hem till henne igen. Kvällen bestod av att käka god middag och se ett par filmer. Sen på söndagen åkte jag hem.

Supergod kaffedrink

Måste ju bara dela med mig av den kaffedrinken vi drack, receptet på den: 

Frys in kaffe i isformar. Det är bra att göra detta i god tid!

Fyll sedan upp ett glas till hälften med kaffe-isbitar sedan på med 3cl vaniljvodka och 3cl Baileys och fyll upp med mjölk.

Superenkel att göra och supergod att dricka!

12 Apr 2019