Live Your Dreams

Saker jag drömmer om

Härliga sommar!

Känner ni, våren är i antågande och det är snart sommar! Jag var ute tidigare idag och tog en promenad och det är faktiskt riktigt varmt ute! Det får mig att tänka på de härliga sommardagar man kan tillbringa utomhus. Jag tänkte jag ska investera i nya utemöbler från WeGot till denna säsongen. De har ju ett stort utbud av just trädgårdsmöbler som passar de flesta uteplatser och balkonger.

Olika varianter av utemöbler

Jag funderar på att köpa utemöbler i konstrotting men de har ju även andra material som som:

Sen kan man ju även köpa solsängar och dynboxar hos WeGot, vilket jag funderar på att göra.

Just konstrotting passar nog mig, vill inte behöva olja in trämöbler och sånt, men såg att WeGot har produkter för att kunna underhålla sina utemöbler med, det är ju smart.

Besöka WeGot

WeGot finns både på nätet och i Malmö. Kanske man skulle ta sig en tur till Skåne och gå i deras 1200 kvm stora butik som de har där. De har ju sitt lager precis bredvid, vilket innebär att jag kan ta med de möbler jag köper direkt. Annars går det ju att beställa på nätet, så sett. De har ju frakttak, vilket gör att det aldrig överstiger en viss summa, samt att det går att få hem det man beställt bara på ett par dagar. Det är ju skönt att det går snabbt med leveransen.

10 Apr 2015