Live Your Dreams

Saker jag drömmer om

Jag drömmer om en bil

Denna blogg är ju bland annat om saker jag drömmer om och just nu drömmer jag om en bil. Jag har inte någon bil alls, utan måste ta mig fram på cykel eller gå, eller åka tåg och buss om jag ska nånstans. Jag vill ha en egen bil, gärna en splitter ny Peugeot från Jonsson Bil. Dock vet jag inte om min ekonomi tillåter att jag köper en helt ny bil. Kanske bättre att titta på Bilweb.se efter en begagnad? Vet att Jonsson Bil har både nya bilar och begagnade bilar att erbjuda, kanske ska besöka dem i Nasta/Örebro där de har sin bilhall? En vän kollade upp dem på fbt.se och de verkar vara ett bra företag.

Ny bil ger bra service

Om man köper en helt ny Peugeot från Jonsson Bil så får man ju dock tillgå en mängd bra saker, så som servicen som ska göras vid vissa milantal Dessutom har Jonsson Bil:

Ska bestämma mig för om det ska vara en begagnad eller en ny och sedan kanske ta kontakt med Jonsson Bil, eller, besök deras stora bilhall. Om jag har behov av ett däckhotell, reservdelar till en Peugeot eller behöver besöka en plåtverkstad så är det bara kontakta Jonsson Bil. De kan hjälpa mig med sådant. De strävar efter att relationen med deras kunder ska sträcka sig längre än bara till en bilaffär, de vill att det ska bli en lång affärsrelation!

16 Dec 2015