Live Your Dreams

Saker jag drömmer om

Köpa däck på nätet?

Jag är en person som är hemskt bekväm av mig. Kan jag beställa det jag behöver på nätet, så gör jag det, hellre än att åka till en affär eller så. Visste ni att man kan köpa vinterdäck på nätet? Hos Nordendäck finns det billiga vinterdäck att köpa och man kan få dem levererade till en verkstad nära en själv, som dessutom sätter på dem! Det passar mig utmärkt, för är inte direkt sugen att göra det heller, när det nu är dags. Lagen säger ju att vinterdäcken ska sitta på mellan 1 december och 31 mars. Om man har dubbdäck så får man ha på dem mellan 1 oktober till 15 april, eller så länge vinterväglag råder. Just att de levereras är smidigt! Jag läste att Nordendäck samarbetar med ungefär 1000 partners, varav 600 av dem kan ta emot leveranser av däck. Det borde innebära att det finns en nära mig, eller hur?

Olika däcktillverkare hos Nordedäck

Nordendäck har inte bara vinterdäck. De har även sommardäck, dubbdäck, fälgar och kompletta hjul som man kan köpa online. De har även däck från många däcktillverkare. Nordendäck har bland annat:

De har dessutom mellanklassens däck från Kumho och Sava och lite billigare märkena Nankang och LingLong. Nordendäck har även fri frakt från 2 däck och öppet köp i 30 dagar! Så jag ska sätta mig och se över vilka däck jag behöver. Det är vinter snarare än vad vi tror!

28 Aug 2015