Live Your Dreams

Saker jag drömmer om

OYEZ – om du lider av håravfall

Om du lider av håravfall eller börjar bli tunnhårig, så kanske du vill dölja detta på något sätt. Mycket av en mans självkänsla sitter i håret. Med hjälp av en OYEZ kan du få självförtroende tillbaka samtidigt som du får ett svallande hår! En OYEZ är en hårdel som du fäster ovanpå ditt riktiga hår. Du kan använda det sedan som ditt riktiga hår och klippa det till den frisyr du önskar eller styla det så som just du vill.

OYEZ och dess grundare

Grundaren av oyez.se har själv använt sig av OYEZ i 12 år och han har även varit tunnhårig ända sedan han var runt 18 år. En OYEZ ser naturlig ut, och än idag på dessa 12 år är det ingen som märkt att det inte är hans riktiga hår.

OYEZ

Det hår som används till OYEZ kommer från Asien, Europa och Indien. När håret kommer så behandlas, bleks och färgas det till olika färger så att det ska kunna passas in till de personer som ska ha det. Så när du beställer en egen så får du en som matchar din egen hårfärg.

Fördelar?

Vad är håravfall?

Wikipedia så kan du läsa mer om håravfall och vad det beror på. Det finns flera orsaker till att man drabbas av håravfall, det kan bero på allt från medicinska till ärftliga orsaker. Det är upp till 70 % av den manliga befolkningen någon gång under livet upplever någon form av att tappa hår. Det finns flera orsaker till att man kan drabbas av håravfall och det sker även på olika sätt och olika snabbt. Du kan även läsa här om vad det finns för slags behandlingar för det i nuläget.

3 Mar 2015