Live Your Dreams

Saker jag drömmer om

Res till Argentina

Ett av Sydamerikas största länder är Argentina och det är ett land som är mycket varierat. I de nordöstra delarna hittar du Iguazúfallen som är mäkta imponerande. Pampas väldiga slättmarker hittar du i de centrala delarna av Argentina och se till så att du inte missar staden Buenos Aires som har både mysiga kvarter där det dansas tango såväl som eleganta boulevarder. Varför inte boka en resa till Argentina och upplev detta mångsidiga land. Missa inte Patagoninen Argentina, där naturen är otämjd och glaciärerna är gigantiska. Kolla in pingiviner som samsas med sjölejon på stränderna och njut av lugnet. I södra Argentina hittar du Eldslandet och världens sydligaste stad. Här lägger kryssningsfartygen ut när de ska till Antarktis. Mendoza som ligger vid foten av Anderna bör du inte missa heller, framför allt om du är förtjust i vin. Passa på att besöka Patagonien mellan oktober och april. Argentina i övrig kan besökas året om, men tänk på att det mellan december och februari kan bli väldigt varmt och fuktigt.

Argentina och Uruguay

Inca Tours har resor till Argentina och erbjuder dig även smarta paketlösningar för att du ska kunna få uppleva så mycket som möjligt på kort tid. Kombinera din resa till Argentina med att se Uruguay som gränsar eller boka en tilläggsresa till den ordinarie turen som går Argentina runt. Hos Inca Tours hittar du dessa möjligheter:

Här är ett urval av de tilläggsresor Inca Tours erbjuder

Argentina – ett land med många möjligheter

I en artikel på Aftonbladet, kan du läsa om mångsidigheten som finns i Argentina och hur det är att uppleva landet åkandes en buss. I Argentina finns det något för alla då landet har allt du kan begära och lite till.

15 Jan 2015