Live Your Dreams

Saker jag drömmer om

Skapa en bättre plats för pyssel

När man sitter och pysslar mycket och ofta, ja då är det bra att ha en plats att göra det på. Jag har bestämt mig för att göra om här hemma i min pysselhörna. Jag ska skaffa ett skrivbord som är höj-och sänkbart samt en ergonomisk kontorsstol. Jag har nämligen märkt att jag sitter inte så bekvämt just nu. Jag får ont i ryggen med den stol jag har nu. Så det är nog bra att satsa på en ergonomisk kontorsstol, för de är ju utformade för att man ska kunna sitta och jobba på ett bra och ergonomiskt sätt. 

Möblera om

Har planer på att möblera om en hel del här hemma med så att min pysselhörna kan bli större än vad den är idag. Jag vill ha mycket plats för det jag gör. Jag har ju hittat fler saker att göra som pyssel. En av dem är diamond painting heter det. Det är tavlor, med lim på, samt rutor. I dessa rutor placerar man små pärlor, antingen fyrkantiga eller runda. Det är lite små pilligt men har skaffat mig en ljusplatta att ha under så jag ser bra, använder mig av pincett och pillar dit dem. 

Testa DIY

Om du aldrig testat att pyssla och göra DIY, så tycker jag du ska göra det. En del tips hittar du här i min blogg samt att det finns även en massa bra sidor på nätet med detta. 

4 Feb 2019