Live Your Dreams

Saker jag drömmer om

Testa en annorlunda aktivitet med Bubble Fotball

Vi gillar att tipsa om saker här och nu har jag hittat något som verkar roligt! Grejen jag talar om är en aktivitet som du kan hitta på bestevent.se och som kallas för Bubbleball eller Bubble Fotball. Denna sport, eller lek, har funnits sedan 2011, då den uppfanns av två män från Norge. Nu har den fått spridning runt om i världen. Att spela Bubbleball går till på följande sätt; Varje deltagare tar på sig varsin jättestor bubbla, sedan spelar man fotboll! Helt galet, men det är väldigt kul, att både delta och att se på!

Bubble Ball passar alla

bubbleball.link kan du kika hur det går till att spela Bubble ball. Denna aktivitet passar alla och varför inte göra det som en aktivitet:

Aktiviteten kan förlängas genom att göra det till en 4-kamp. Då ingår Bubble Fotball, jättesäckhoppning, prickskjutning mot ett mål och dragkamp.

Boka din aktivtet hos Best event

Best event heter de som har Bubble Ball. Du hittar deras kontor ibland annat Umeå, Stockholm och Malmö. Din dag med Bubble Ball kan skräddarsys efter hur du vill ha det och vad det är för events ni har planerat. Det går även att välja mellan olika typer av paket. Det finns lilla paketet, mellanpaketet och stora paketet. Best Event hjälper dig med vad som kan tänkas passa just er. Se till att boka in er idag och få en dag ni sent ska glömma.

22 Sep 2015